Wahl Stainless Steel Li+ Trimmer - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Wahl Stainless Steel Li+ Trimmer

149,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1583542

Fantastinen USA:ssa valmistettu trimmeri. Kuori ruostumatonta terästä, itseteroittuva tarkkuusterä "High grade" -terästä. Tehokkaalla Li-Ion-akulla toimiva trimmeri on kaksi kertaa tehokkaampi kuin NiMH/NiCad-paristoilla toimiva trimmeri, ja siinä on 240 minuutin käyttöaika täyteen ladattuna (tunnin latausajalla). 1 minuutin pikalataus. 9 eri leikkuupituutta, pienin leikkuupituus 0,6 mm. Mukana lisätarvikkeet parta- ja vartalokarvoille - trimmeripää, parranajopää ja korva-/nenätrimmeri. Säädettävä: 100-240 volttia. Trimmerin tarkasti hiottu leikkuupää antaa ammattimaisen leikkuutuloksen. Trimmerin mukana toimitetaan puhdistusharja, öljy, suoja, kampa ja kotelo kaikille lisätarvikkeille.

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews