Wahl Hiustenleikkuukone Elite Pro - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Wahl Hiustenleikkuukone Elite Pro

119,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1583541

USA:ssa valmistettu Elite Pro -hiustenleikkuukone, jossa erittäin tehokas ja luotettava moottori. Uusi moottori on 15%:a tehokkaampi kuin Wahlin ammattimainen Powedrive-moottori. Kestävällä Elite Pro hiustenleikkuukoneella on 100%:n ammattimainen suorituskyky. Helppohoitoinen ja antaa erinomaisen lopputuloksen. Elite Pro on erittäin laadukas laite ja mukana tulevat lisätarvikkeet ovat myös ammattimaisesti "SECURE-FIT"-muotoillut: ohjauskammat, kampaajan sakset ja kampa. Terän portaaton säätö mahdollistaa leikkauspituuksien yksilöllisen säätämisen. Minimileikkauspituus 1 mm. Mukana 10 ohjauskampaa: 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm ja 25 mm. Elite Pro -hiustenleikkuukoneessa on itseteroittuvat terät. Mukana säilytyslaukku, viitta, puhdistusharja ja öljy terien kunnossapitoa varten.

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews