Trust YudoX2 langaton kaksoislaturi - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Trust YudoX2 langaton kaksoislaturi

34,90EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1561469

YudoX2 Dual Wireless Charger 2x5 W Langaton kaksoislaturi, jonka lähtöteho on 2x5 W. Sopii Qi-yhteensopivan älypuhelimen lataamiseen. Helppokäyttöinen Koska alusta on yhteensopiva kaikkien sellaisten puhelimien kanssa, jotka tukevat langatonta latausta (Qi), kuten Samsung-puhelimet ja Apple iPhone X ja 8, on se täydellinen latauslaite sijoitettavaksi kirjoituspöydälle tai sohvan viereen. Aseta yksi tai kaksi puhelinta alustalle ja molemmat alkavat latautua automaattisesti 5 watin teholla. Yötila LED-merkkivalo ilmaisee puhelimen latautumisen. Merkkivalo sammuu 20 sekunnin kuluttua, joten YudoX2:n käyttö esimerkiksi yöpöydällä ei häiritse. Voit käyttää alustaa mukavasti missä vain. Tuvallinen lataus Latausalustalla on älykäs suojaus. FOD (The foreign object detection) ehkäisee metalliesineiden ylikuumenemisen turvallista lataamista varten. Toimii kaikkien USB-latureiden kanssa, joissa on 10 W/2A -virta ja jotta lataus toimisi vieläkin joustavammin, on pakkauksessa mukana USB-C-latauskaapeli. - Langaton kaksoislaturi, lataa 2 puhelinta samanaikaisesti - Touch-and-charge: Laita älypuhelin latausalustalle, niin se latautuu automaattisesti - Toimii kaikissa puhelimissa, jotka tukevat langatonta latausta (Qi) - LED-merkkivalo ilmaisee latauksen - Toimii USB-laturien kanssa, joissa on vähintään 2A-virta (mukana USB-C-kaapeli) - Älykäs turvallisuussuunnittelu, jossa FOD (Foreign Object Detection - vieraan esineen tunnistaminen) ehkäisee metalliesineiden ylikuumenemista Mitat: 14x154x75 mm Virta: USB-C (mukana latauskaapeli, ei adapteria) Teho: 5 W Esimerkkejä yhteensopivista puhelimista: Apple iPhone X, Apple iPhone 8 Plus, Apple iPhone 8, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S8, LG G4, LG V30, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, LG V30s ThinQ

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews