Sony XB33 kannettava kaiutin - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Sony XB33 kannettava kaiutin

169,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1614857

SRS-XB33 on vedenpitävä, pölyn- ja iskunkestävä kaiutin, jossa on lujatekoinen muotoilu ja pitkä akunkesto - voit kuunnella festivaalitasoista musiikkia ilman rajoituksia. Nauti mahtavasta äänestä kaikkialla Nauti jykevästä äänestä missä tahansa EXTRA BASS™2 -kaiuttimella. Kaksoispassiivielementit ja täyden äänialueen kaiuttimet parantavat matalia taajuuksia ja antavat bassoon potkua. Täysin pestävä ja vedenpitävä IP67-luokituksen ansiosta kaiutin on vedenpitävä ja suojattu suolavedeltä. Voit käyttää sitä merenrannalla ja altaalla. Kaiuttimen voi pestä. Pitkä akunkesto Jopa 24 tunnin akunkeston ansiosta SRS-XB33 on menossa mukana loppuun asti. Myös EXTRA BASS™ -tilan valaistuksen ollessa käytössä virtaa riittää 14 tunniksi. Valoa juhliin Valotehosteet tuovat juhliin tunnelmaa. SRS-XB33-kaiuttimessa on kaiutinvalo ja monivärinen valoreunus, jotka vilkkuvat musiikin tahdissa. Voit muuttaa valoreunuksen väriä tunnelman mukaan. Nostata tunnelmaa Party Connect -ominaisuudella Party Connect -ominaisuudella kuuntelet samaa kappaletta jopa 100 yhteensopivan langattoman kaiuttimen kautta. BLUETOOTH®-tekniikalla voit synkronoida musiikin ja valot, jotta kaikki tanssivat samaan tahtiin. Voit määrittää valot välkkymään sattumanvaraisesti tai ympyrässä. Ota juhlatunnelma haltuusi Sony Music Center -sovelluksella Sony Music Center -sovelluksen avulla otat bileet haltuusi tanssilattialta käsin. Valitse suosikkisoittolistasi tai seuraava kappale ja muuta valaistusta tai äänitilaa. Fiestable-sovellus Kun lataat Fiestable-sovelluksen, voit säätää SRS-XB33-kaiuttimen valoja ja käyttää eleohjausta älypuhelimen näytössä. Handsfree-puhelut Kaiutintoiminto vapauttaa kätesi puhelusi aikana, kun osallistut puhelinkokoukseen tai rupattelet ystäviesi kanssa. KAIUTINMALLI Koko alue AKUNKESTO N. 24 tuntia TULO- JA LÄHTÖLIITÄNNÄT USB A (vain DC-lähtö) TAAJUUSALUE 20-20 000 Hz (näytteenottotaajuus 44,1 kHz) MITAT (L X K X S) N. 246 x 97 x 106 mm (l/k/s) PAINO N. 1100 g

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews