Samsung Galaxy Buds Live Valkoinen - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Samsung Galaxy Buds Live Valkoinen

199,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1623851

Galaxy Buds Live Langattomat mappikuulokkeet, jotka ovat suunniteltu mukautumaan joka hetkeen. Ikoninen malli, ergonominen muotoilu, luonnollisen äänimaailman korviisi kantava rakenne ja paremman kuuntelukokemuksen takaava kaiutin. Korviasi varten luotu ääni - Fantastinen ääni, täyteläinen basso ja kirkas diskantti - Aktiivinen melunsuodatin - Täydellinen istuvuus, jonka ansiosta kuulokkeet tuntuvat pitkään mukavilta - Pitkä akunkesto ja kotelossa kaksi latauspaikkaa - 3 mikrofonia, jotka tarjoavat entistäkin paremman puhelun äänenlaadun - Kiiltävä pinta ja muotoilu, josta tulee osa persoonallista tyyliäsi Täysin langattomien kuulokkeiden uusin istuvuus Galaxy Buds Live -kuulokkeissa on huomiota herättävä muotoilu ja uskomattoman miellyttävä istuvuus. Ne toistavat korviesi muotoa mahdollisimman luonnollisen istuvuuden takaamiseksi. Muotoilu muistuttaa kiiltäviä jalokiviä. Kuulokkeet toimitetaan tyylikkäässä latausrasiassa, joka on helppo ottaa mukaan mihin vain. Sinun korvillesi luodut Galaxy Buds Live -kuulokkeissa on niin pehmeä istuvuus, että ne tuntuvat mukavilta koko päivän. Kuulokkeiden ergonominen muotoilu on miellyttävä ja mukava, ja istuvuutta voidaan säätää mukana toimitettavilla silikonisäätimillä (mukana kaksi säädintä). Voit esimerkiksi mennä junalla töihin tai lähteä kävelylle ilman, että kuulokkeet putoavat korvista. Galaxy Buds -kuulokkeiden ensimmäinen aktiivinen melunsuodatin (Active Noise Cancellation, ANC) - Galaxyn täysin uudet langattomat kuulokkeet läpäisevät toivotut äänet, mutta poistavat melun. Ne vähentävät taustamelua, mutta päästävät läpi tärkeät asiat, kuten puheen ja merkkiäänet. Kuule enemmän haluamiasi ääniä yhdellä napin painalluksella. Kuule pieninkin ääni elävästi Tunnet olevasi kuin live-konsertissa. AKG-äänentoistolla varustetut 12 mm:n kaiuttimet toimivat yhdessä Galaxy Buds Live -kuulokkeiden ergonomisen muotoilun kanssa luoden avaraa äänentoistoa samalla, kun suuri elementti ja bassoputki auttavat toistamaan matalia bassoääniä ilmavirtauksen kanssa. Myös ääni pääsee virtaamaan saumattomasti. Sanat kuuluvat kirkkaasti ja selvästi Kolmen sisäänrakennetun mikrofonin ja äänen tunnistimen avulla saat käyttöösi todellisten langattomien kuulokkeiden parhaan äänenlaadun. Voice Pickup Unit -äänen tunnistin havaitsee, kun leukasi liikkuu ja kun leukasi tärisee, tämä tieto muunnetaan äänisignaaleiksi entistä paremman äänenlaadun aikaansaamiseksi - jopa kohinan keskellä. Akunkesto Jopa 6 tuntia tauotonta kuunteluaikaa Jopa 21 tunnin akunkesto yhdellä latauksella Tekniset tiedot Liitännät Bluetooth-versio: Bluetooth v5.0 Bluetooth-profiilit: A2DP, AVRCP, HFP Tiedot Yhteensopivuus: Android 5.0 ja uudempi , 1.5 GB ja uudempi / iPhone 7 ja uudempi, iOS 10 ja uudempi Sensorit: Accelerometer, Gyro, Infrared, Hall, Touch, Grip, VPU Fyysiset tuotetiedot Kuulokkeiden mitat (HxWxD): 27,3 x 16,5 x 14,9 mm Kuulokkeiden paino: 5,6 g Kotelon mitat (HxWxD): 50,2 x 50 x 27,8 mm Kotelon paino: 42,2 g

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews