Philips Parranajokone S3134 - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Philips Parranajokone S3134

79,99EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  No colour: 1617807

Philips 3000-sarjan parranajokoneet antavat sinulle helpon ja näppärän parranajon Sen 5D Pivot & Flex -ajopäät, PowerCut-teräjärjestelmä ja märkä- tai kuiva-ajotoiminto takaavat siistin tuloksen miellyttävästi. Tarkka ajotulos entistä miellyttävämmin - 5 suuntaan kääntyvät ja joustavat ajopäät - PowerCut-terät - 60 minuutin käyttö 1 tunnin latauksella 5D Pivot & Flex -ajopäät myötäilevät kasvojasi ja takaavat miellyttävän parranajon Nauti tarkasta parranajosta, kun 5-suuntaiset kääntyvät, joustavat ja liukuvat liikkeet myötäilevät kasvojesi muotoja. Ajopään kulma kasvoihin nähden on ihanteellinen, ja se myötäilee kasvojesi ja kaulasi muotoa liukuen iholla pehmeästi. Valitse märkä- tai kuiva-ajo, kun haluat miellyttävän kuiva-ajon ja virkistävän märkäajon Sopii nopeaan kuiva-ajoon tai miellyttävään märkäajoon geelin tai vaahdon kanssa. Voit käyttää laitetta jopa suihkussa! 60 minuutin johdoton parranajo 1 tunnin latauksen jälkeen Voit ajaa jopa 60 minuuttia 1 tunnin latauksella. Parranajokone toimii vain, kun se ei ole latauksessa. Yhden tason latauksen ilmaisin parhaimpaan ajokokemukseen Intuitiivinen merkkivalo kertoo sinulle, onko akku vähissä, tyhjä tai ladattu täyteen. 5 minuutin pikalataus antaa riittävästi virtaa yhteen parranajoon Onko sinulla kiire? Lataa parranajokonetta 5 minuuttia, niin saat riittävästi virtaa yhteen parranajoon. Popup-trimmeri viiksille ja pulisongeille Viimeistele tyylisi sisäänrakennetun trimmerin avulla. Trimmeri sopii erinomaisesti viiksien hoitoon ja pulisonkien trimmaukseen.

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews