Philips Parranajokone S1231 - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Philips Parranajokone S1231

69,90EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1585218

Philips 1000-sarjan parranajokoneet antavat sinulle helpon ja näppärän parranajon edulliseen hintaan. Niissä on itseteroittuvat PowerCut-terät, ja ne voidaan pestä kokonaan. Saat tarkan parranajon ongelmitta. - PowerCut-terät - Avauspainike - Toimii sekä johdon kanssa että ilman johtoa PowerCut-terät on suunniteltu jatkuvaan tarkkaan parranajoon Saat tasaisia parranajotuloksia käyttämällä itseteroittuvia teriä, jotka on erityisesti suunniteltu tarkkaan parranajoon. 4D Flex -ajopäät myötäilevät kasvojesi muotoja ja takaavat siistin ajotuloksen Koe miellyttävä ja tarkka parranajo kasvojesi muotoja myötäilevän, neljään suuntaan taittuvan ajopään ansiosta. Ajopää mukautuu kasvojesi mukaan antaen pehmeän kosketuksen ihon kanssa ilman painamista. Avaus yhdellä painikkeella helpottaa puhdistamista Puhdista parranajokone helposti. Avaa ajopää yhdellä painalluksella ja huuhtele vedellä. Yhden tason latauksen ilmaisin parhaimpaan ajokokemukseen Intuitiivinen merkkivalo kertoo sinulle, onko akku vähissä, tyhjä tai ladattu täyteen. 45 minuutin johdoton parranajo 1 tunnin latauksen jälkeen Aja partaa johdottomasti jopa 45 minuuttia 1 tunnin latauksen jälkeen. Tai aja partasi verkkovirran avulla, kun akku on tyhjä. 5 minuutin pikalataus antaa riittävästi virtaa yhteen parranajoon Onko sinulla kiire? Lataa parranajokonetta 5 minuuttia, niin saat riittävästi virtaa yhteen parranajoon. Popup-trimmeri viiksille ja pulisongeille Viimeistele tyylisi sisäänrakennetun trimmerin avulla. Trimmeri sopii erinomaisesti viiksien hoitoon ja pulisonkien trimmaukseen. IPX7-vedenkestävyys helpottaa puhdistusta IPX7-vedenkestävä parranajokone on helppo puhdistaa vesihanan alla. IPX7-merkintä tarkoittaa, että parranajokoneen voi upottaa 1 metrin syvyyteen 30 minuutiksi.

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews