Panasonic Hius- ja partatrimmeri ER-GC71 - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Panasonic Hius- ja partatrimmeri ER-GC71

69,99EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1638854

Muotoile hiukset ja parta luovasti ja tyylikkäästi. Terät ja leikkuutekniikka antavat tarkan ja hellävaraisen lopputuloksen. Muuta tyyliäsi vaihtamalla kampoja ja asetuksia. Valitse huoliteltu ja hienostunut tyyli tai rohkea ja rento tyyli. Täydellinen lopputulos hellävaraisella ajolla. Liikkuvat, muodoltaan kapenevat terät. Terissä on erityinen kapeneva muoto, joka vangitsee ja leikkaa jokaisen karvan. Tarkkaa jälkeä terillä, joissa on 45-asteen leikkuukulma. Ruostumattomat ja kestävät teräksiset terät, joissa on 45 asteen leikkuukulma, antavat tarkan lopputuloksen. Terävät terät leikkaavat myös paksut karvat. Ergonominen muotoilu. Käytä trimmeriä saadaksesi tarkan ja huolitellun leikkuurajan hiuksiin, leukaan, niskaan ja muihin paikkoihin. Ainutlaatuisen tarkkuuden salaisuus on liikkuvien ja kiinteiden terien minimaalinen etäisyys toisistaan. 38 tarkkaa pituusasetusta: Juuri oikean pituuden saamiseksi sekä hiustenleikkuuseen että parranajoon - valitse säätimen avulla haluamasi pituus 38 vaihtoehdosta: 1 mm - 20 mm, 0,5 mm:n pituuserolla. Huomaa: Trimmeriä voidaan käyttää myös ilman kampaa, jolloin leikkuupituus on noin 0,5 mm. Helppo puhdistaa: Vedenpitävän rakenteen ansiosta voit huuhdella trimmerin juoksevalla vedellä. Helppoa ja hygieenistä. Huomaa: Poista uloin terä ja käynnistä trimmeri ennen sen huuhtelemista. Värinä auttaa poistamaan leikatut karvat. Käytä trimmeriä johdon kanssa tai johdottomasti. Ladattavaa trimmeriä voidaan käyttää johdottomasti myös suihkussa.

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews