Panasonic ES LL41 partakone - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Panasonic ES LL41 partakone

149,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1552720

Hybridipartakone, jossa tehokas moottori Kattava partakone, jolla voit trimmata, ajaa parran ja luoda viivoja - kaikki samalla koneella. Kolmiteräinen leikkausjärjestelmä tarjoaa tehokkaan ja tarkan ajon, joka on samalla hellävarainen iholle. Koneen takaosassa on kätevä popup-trimmeri pulisonkien trimmaamiseen ja viivojen tekemiseen. Mukana on myös kaksi lisäkampaa, joiden avulla voit määrittää haluamasi leikkauspituuden seitsemästä leikkauspituudesta ja ajella partasi tasapituiseksi ja tyylikkääksi. Popup-trimmeri, jossa kaksi lisätarviketta Partakoneen takaosassa on kätevä popup-trimmeri, joka avautuu peukalon painalluksella. Voit käyttää trimmeriä sellaisenaan tai lisätarvikkeiden kanssa ja trimmata partasi helposti tasapituiseksi. 7-askelinen pituusasetus Kahden lisäkamman avulla voit trimmata partasi pituudeksi 1, 2 tai 3 mm:ä (lisätarvike 1) tai 5, 6 tai 7 mm:ä (lisätarvike 2). Voit myös käyttää trimmeriä sellaisenaan ja ajaa partasi 0,5 mm:n pituiseksi. Käytössäsi on siis seitsemän pituusasetusta. Muuta trimmauspituutta liu'uttamalla kytkintä. Lineaarimoottori, jonka ajoteho on n. 13000 kierrosta minuutissa Lineaarimoottori liikuttaa trimmerin teriä erittäin nopeasti trimmaten hellävaraisesti ja poistaen samalla erilliset karvat. Se on trimmausosa, jonka leikkausteho on sama kuin erillisen trimmerin.

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews