Stayhard - Vest
Ostoskori

The Vest - A new best friend?


Liivi lämmittävänä kerroksena Kylmällä tuulella ja kylmien kuukausien aikana liivi sopii erinomaisesti raskaiden päällysvaatteiden, kuten esimerkiksi villakangastakin alle! Liivi on samaan aikaan tyylikäs, trendikäs ja käytännöllinen. Liivi on mukava ja lämmin välikerroksen vaate silloin, kun haluat pukeutua kylmänä päivänä farkkupaitaan ja villakangastakkiin.

Esimerkkejä tästä voidaan nähdä alla.

Liivi päällysvaatteena Tavallisin ja perinteisin tapa pukeutua liiviin on käyttää sitä päällysvaatteena. neulepuseron, kauluspaidan tms. päällä. Liivejä on paljon erilaisia aina ohuista kevytuntuvaliiveistä paksuihin ja muhkeisiin untuvatoppaliiveihin. Valitse liivi sään mukaan. Valitse täältä juuri sinun tyyliisi sopiva vaihtoehto, joka sopii monien eri vaatteiden kanssa. Käytä liiviä silloin, kun haluat kevyen ja sopivan lämpimän vaatteen viileitä iltoja tai kuukausia varten.

Esimerkkejä tästä voidaan nähdä alla.

Liivi asusteena Liivi asusteena voi tuntua liioittelulta, mutta näyttää oikeaan vaatteeseen yhdistettynä todella hyvältä. Pue kevyt liivi esimerkiksi farkkutakin alle tai päälle tai flanellipaidan päälle luodaksesi huolettoman ilmeen. Klassinen workwear look on ajaton ja sopii hyvin yhteen liivin kanssa. Huolitellumpi tyyli syntyy pukemalla liivin alle poolo tai yhdistämällä se kauluspaitaan, huiviin ja pipoon.

Esimerkkejä tästä voidaan nähdä alla.

See All VESTS