Stayhard - Utility Fashion
Ostoskori

Utility Fashion

– mitä se on ja miten luon tyylin parhaiten?


Utility-termiä käytetään tämän päivän muodissa yhä enemmän ja enemmän. Kuten jo sana kertoo, kyseessä on ennen kaikkea toiminnallisuus – mutta ei muodon kustannuksella, jos me saamme päättää.

Oikeiden utility-tuotteiden valitseminen tekee asustasi sekä käytännöllisen että trendikkään ja tyylikkään. Taktisesta ja toiminnallisesta muodista on tullut toistuva ilmiö niin kaduilla kuin suurissa muotitaloissakin.

Utility-trendi on ollut vallalla jo jonkin aikaa, mutta viime aikoina se on muuttunut asteittain armeijavaatteista ja workwear-vaatteista yhä teknisemmäksi ja toiminnallisemmaksi. Näemme edelleen paljon armeijaklassikoita, kuten bombertakkeja ja maastokuvioisia vaatteita, ja workwear-paitatakki ei ole ollut koskaan niin ajankohtainen kuin nyt. Vähemmän klassisia ovat sen sijaan nyt catwalkeja valloittavat perhokalastusliivit ja vaellushousut.

Listasimme alle vaatteet, joiden avulla luot helposti tyylin.


Miten puen cargohousut? Housuissa voi tuskin koskaan olla liikaa taskuja. Sivutaskut, reisitaskut, nilkkataskut, kaikki käyvät. Mieti millainen siluetti sopii parhaiten sinulle ja panosta maan- ja aavikonsävyihin, kuten khakiin, greigeen, ecruun ja beigeen.

Sinä, joka haluat todella panostaa tyyliin, valitset maastokuvion yksivärisen sijaan, ja sinä, joka arvostat hillittyä tyyliä, valitset aina toimivan mustan. Viimeistele asu liivillä ja paksupohjaisilla tennareilla.


Miten valitsen utility-takit ja -liivit? Utility-asuun sopivan takin valitseminen on helppoa. Harkitse bombertakkeja, cargotakkeja, tuulitakkeja ja paitatakkeja sekä kaikkia päällysvaatteita, jotka voidaan pukea kerroksittain erilaisten tyylien ja ilmeiden luomiseksi. Valitse takkiin maanläheinen sävy saadaksesi juuri oikean, seikkailuhenkisen lookin.

Erilaiset liivit ovat Utility-maailmassa itsestäänselvyys, ja ne ovat myös käteviä vaatteita sesonkien vaihtuessa. Useimmat casual-liivit toimivat, mutta nailoninen utility-liivi on piste iin päälle. Liivi on sään salliessa helppo pukea T-paidan päälle tai tarpeen mukaan viimeiseksi kerrokseksi hupparin tai takin päälle.

Utility-tyylin asusteet Yksi trendin vahvoista yksityiskohdista ovat erilaiset nailon- ja kangaslaukut, joita kannetaan vartaloa vasten. Vyölaukut, olkalaukut ja kameralaukut ovat kaikki varmoja kortteja.

Tyyliin sopivat laukkujen lisäksi erilaiset armeijahenkiset vyöt ja kellot.


Utility-tyyliin sopivat kengät Vahva suositus teknisille ja paksupohjaisille juoksukengille, joilla pärjäät lähes kaikissa maastoissa. Avainsanoja ovat paksut pohjat, kestävyys ja tekniset materiaalit.

Rohkeimmin muotia seuraavat yhdistävät maastohousuihin ja nailonliiviin tekniset, jalan mukaan muotoillut sandaalit. Muista pitää sukat jalassa!

Osta utility tyyli täältä