Stayhard - Trend Athleisure
Ostoskori
GUIDE

Athleisure – näin luot tyylinMillainen on Athleisure-tyyli?
Muistatteko muutama vuosi sitten, kun jotkut yli-innokkaat ihmiset saivat päähänsä, että maratonjuoksu aamulla ennen töitä on hyvä idea? Sen jälkeen he tulivat toimistolle DubbelDuschille tuoksuen, hiukset märkinä ja puoliksi treenivaatteisiin ja puoliksi tavallisiin vaatteisiin pukeutuneina. Tämä treenivaatteiden ja tyylikkäiden arkivaatteiden yhdistelmä oli Athleisure-tyyli-ilmiön alku ja sen perusta, ja pian Athleisuresta tuli oma tyylikategoriansa.

Nykyään sillä, treenaatko tai urheiletko, ei ole oikeastaan edes väliä. Tyylin urheilullinen osa on tänä päivänä enemmän akateeminen kuin käytännöllinen. Tämä tyyli on sinulle, joka haluat pukeutua tyylikkäästi, mukavasti ja toimivasti. Tämän päivän Athleisure-tyyli koostuu muodosta ja toimivuudesta. Siinä keskitytään toisaalta teknisiin ratkaisuihin, vedenpitäviin vetoketjuihin, laserleikattuihin saumoihin ja innovatiivisiin materiaaleihin, ja toisaalta arjessa toimivaan tyyliin ja siluettiin. Ajattele minimalistista hightechiä.

Alla on muutama helppo vinkki Athleisure-vaatekaapin luomiseksi.

Miten luon Athleisure-tyylin?

Colleget ja hupparit Suosittelemme unohtamaan klassiset jerseystä valmistetut crewneck-collegepuserot ja hupparit (vaikka nekin yleensä sopivat tyyliin) ja panostamaan sen sijaan kevyeen puseroon. Suosi verkkoyksityiskohtia ja hengittäviä, vettähylkiviä materiaaleja, jotka on usein kehitetty juuri harrastelijaurheilijoille. Tiedäthän, mitä vaan mikä saa sinut näyttämään hyvältä bussia odotellessasi. Panosta tyylin luomiseksi kapeisiin siluetteihin, jotta lämpötilaa säätelevien ja ergonomisesti muotoiltujen hightech-puseroiden ominaisuudet tulisivat parhaiten esiin. Puserot sopivat myös täydellisesti kerrospukeutumiseen ja näyttävät erityisen hyvältä klassisen päällystakin alla.Räätälöidyt collegehousut Collegehousuviidakosta kannattaa valita kapeat tai jopa tiukat housut. Sinulle, joka et pidä tiukoista malleista, suosittelemme tapered-mallia. Ylhäältä väljät ja alhaalta reilusti kapenevat housut luovat räätälöidyn mutta samalla rennon lookin. Collegehousuihin yhdistettävien muiden vaatteiden on tärkeää olla hyvin huoliteltuja. Hyvä yhdistelmä on esimerkiksi tyylikäs T-paita ja paitatakki.

Juoksukengät Tarkoitus on valita kengät, joilla voit, ainakin teoriassa, juosta maratonin. Kevyet tekniset materiaalit ja verkkokankaat antavat automaattisesti sporttisen ilmeen. Kuvittele mielessäsi mieluummin futuristista juoksijaa kuin retrotyylistä juoksijaa.