Stayhard - Philipp Plein
Ostoskori

Philipp Plein


Provosoivaa saksalaista ”it”-tuotemerkkiä voidaan kuvailla sanoilla ylellinen ja huomiota herättävä. Todennäköisesti juuri glamourin ja provokaation yhdistelmä on saanut monet tunnetut miehet pukeutumaan Philipp Pleinin vaatteisiin.


Pukeudu kuten Lionel Messi tai Mohamed Sala - Philipp Pleinin vaatteita nähdään jatkuvasti monien julkkisten päällä sekä yksityisissä että julkisissa tapahtumissa. Muutamia esimerkkejä ovat maailmankuulu Floyd Mayweather, Lewis Hamilton, Young Thug, ja Nas. Tuotemerkki on aivan erityisen suosittu jalkapalloilijoiden keskuudessa. Messi, Sala, Balotelli, Pogba ja Cristiano Ronaldo nähdään usein Pleinin loisteliaissa nahkatakeissa ja kimaltavissa T-paidoissa.

Viime vuosina Philipp Plein on tehnyt yhä enemmän vaikuttavia yhteistyöprojekteja etenkin urheilumaailmassa. Italialainen jalkapalloseura AS Roma, Formula 1 -kuljettaja Nico Hulkenberg ja nyrkkeilijä Floyd Mayweather ovat kaikki tehneet kapselimallistoja, joissa nähdään luonteenomaisia Swarowski-pääkalloja, ja nahkatakkeja, jotka päällä et jää huomaamatta. Kutsumme niitä nimellä Street style premium.

see all philipp plein