Voiko ruskeat kengät yhdistää mustiin housuihin? | Stayhard
Ostoskori

Voiko ruskeat kengät yhdistää mustiin housuihin?

Odotettu vastaus klassiseen tyylikysymykseen.

Teksti: Pål Johansson


Big no-no vai selkeä hell yeah? Vuosikymmenten ajan miehet ovat miettineet, voiko ruskeat kengät yhdistää mustiin housuihin vai ei. Täältä saatte vastauksen vanhaan tyylikysymykseen.

Aikansa eläneet tyylisäännöt
Yksinkertainen ja hieman harkitsematon vastaus siihen, voiko ruskeat kengät yhdistää mustiin housuihin, on ei. Etenkin, jos kyseessä on musta puku. Vanhan koulukunnan tyyligurut eivät koskaan sallisi ruskean ja mustan yhdistelmää, vaan se saisi heidät voimaan lähes pahoin. Mutta jos unohdamme hetkeksi vanhat tyypit, totuus on toinen. Jos sinulla on vähänkin tyylisilmää, voit oikaista mutkissa ja rikkoa useimpia vanhoja tyylisääntöjä.

Yhdistele ja onnistu
Tummanruskeat kengät sopivat mainiosti mustien farkkujen kanssa, varsinkin jos yhdistät asuun vielä tummanruskean vyön. Vyön ja kenkien yhteensovittaminen on ikiaikainen ja hyvin toimiva sääntö. Niiden yhteensovittaminen tekee suuren vaikutuksen lopputulokseen ja saa lisäksi asusi näyttämään viimeistellyltä ja huolella harkitulta. Tyylikäs rannekello, jossa on saman sävyinen ruskea ranneke, kohottaa tyylipisteitä entisestään.

Vältä!
Jos olet valmistautumassa vuosisadan hääjuhliin, joiden pukukoodi on tumma puku, älä valitse ruskeita kenkiä. Tässä tapauksessa tyylisäännöt ovat niin tiukasti vakiintuneet, että niitä on paras noudattaa – mikäli tavoitteesi ei ole olla juhlien mustanruskea lammas.