Farkut – löydä oikea istuvuus | Stayhard
Ostoskori

Farkut – löydä oikea istuvuus

Oletko epävarma siitä, mitkä farkut sopivat sinulle parhaiten? Slim, tapered, loose tai regular – esittelemme eri mallit sinulle.

Teksti: Charlotta EkblomREGULAR FIT
Regular fit on suora malli ja sopii sinulle, joka pidät klassisista farkuista. Suora istuvuus tarkoittaa sitä, että farkut ovat tiukat takapuolesta ja reisistä ja väljemmät polvista ja pohkeista. Farkkumalli sopii useimmille ja istuu erittäin hyvin, jos vartalosi on malliltaan suora tai atleettinen.

SLIM FIT
Slim fit -farkuissa on kapea ja vartalonmyötäinen istuvuus, mutta ne eivät istu liian tiukasti. Farkut myötäilevät vartaloa ja istuvat napakasti takapuolesta, reisistä ja pohkeista. Slim fit -farkut tuntuvat hyvältä ja istuvat parhaiten, jos ne ovat hieman joustavat. Ne sopivat parhaiten suoralle vartalolle.

TAPERED FIT
Tapered fit -farkuissa on väljä vyötärö ja kapenevat lahkeet. Lahkeet kapenevat asteittain reisistä alaspäin muistuttaen slim fit -mallia, mutta ovat rennommat päällä. Tämä malli sopii sinulle, joka pidät mukavista, ei liian väljistä housuista. Tai sinulle, jolla on atleettinen vartalo ja haluat, että reisissä on enemmän väljyyttä.

LOOSE FIT
Loose fit -farkuissa on väljä istuvuus. Taskut ja vyötärö ovat usein matalalla ja luovat rennon vaikutelman. Nämä farkut liitetään useimmiten 90-lukuun sekä hiphop- ja skeittikulttuuriin. Jos tyylisi on mukava ja rento tai olet kookas, valitse tämä malli.