Stayhard
Ostoskori


Kansainvälistä miestenpäivää vietetään marraskuun 19. päivä. Tapahtumaa on vietetty vuodesta 1999 alkaen. Miestenpäivänä kiinnitetään huomiota miesten panokseen yhteiskunnan ja ihmissuhteiden parantamiseksi sekä nostetaan esiin positiivisia miesesikuvia. Päivän kunniaksi olemme tehneet listan huomionarvoisista miehistä.


Keanu Reeves A.K.A Kung-Fu Keanu. Tiedämme kyllä, selvä juttu. Selityksiä ei kaivata.Donald glover This is America -hitti vauhditti hänen musiikkiuraansa sekä kohotti hänen näyttelijänuransa uudelle tasolle. Atlanta-sarjan uusi kausi, merkittävä rooli Disneyn vuoden suurimmassa tuotannossa (vastanäyttelijänä Beyoncé), oman elokuvan lanseeraaminen (vastanäyttelijänä Rihana) ja loppuunmyytyjen festivaalien ykkösnimi. Glover on varteenotettava nimi!

Shia Laboeuf Mies, joka loi uransa käänteisessä järjestyksessä. Hän aloitti uransa valtavalla Blockbusters-elokuvalla ja jatkoi sitä pienten riippumattomien elokuvien parissa. Shialla tuntuu olevan sydän paikallaan, minkä lisäksi hän on myös tyyliguru. Myytin mukaan joistakin Laboeufin oman vaatekaapin vaatteista on tullut Kanyen YEEZY-malliston suosituimpia vaatekappaleita.

Joaquin Phoenix Kukapa olisi arvannut, että lahjakas näyttelijä on varsinainen jokeri!
Bill Murray Mikään merkittävien henkilöiden lista ei ole täydellinen ilman Bill Murrayn nimeä. Mies on sekä myytti että legenda.