Stayhard - Bas Guide
Ostoskori

Täydellinen perusvaatekaappi -opas.


Mikä tekee vaatteesta perusvaatteen? Täytyykö sen olla yksivärinen? Ovatko perusvaatteet tylsiä? Ehdottomasti eivät!

Autamme sinua optimoimaan vaatekaappisi niin, että siitä tulee mahdollisimman monikäyttöinen ja aamuisia asuvalintoja helpottava ja inspiroiva.

Inspiroivan ja käyttökelpoisen vaatekaapin avain eivät ole näyttävät ja kalliit tuotteet, vaan hyvin istuvat ja mukavat perusvaatteet. Niiden avulla stailaat sinulla mahdollisesti jo olevat, muista erottuvat vaatteet sekä tunnet olosi mukavaksi.


Jos perusvaatteet ovat muutakin kuin valkoisia T-paitoja ja alushousuja, niin mitä ne ovat? Perusvaatteita ovat oikeastaan kaikki suosikkivaatteesi, eli ne mitä käytät eniten. Joillekin ne ovat siniset farkut ja joillekin pooloneule. Monelle meistä ne ovat erilaiset T-paidat. Tärkeintä on tunnistaa se, missä vaatteissa viihdyt itse parhaiten.

Autamme sinua tekemään fiksuja valintoja löytääksesi, kenties sekä uusia että vanhoja, suosikkivaatteita.

[Perusvaatteiden tulee olla mahdollisimman monikäyttöisiä. Kiinnitä siksi perusvaatekaappia rakentaessasi huomiota väriin, materiaaliin, siluettiin/istuvuuteen ja hintaan. Näiden ominaisuuksien arvostaminen eroaa usein henkilöstä toiseen, joten mieti mistä juuri sinä pidät.]


Hupparit ja collegepuserot Riippumatta siitä onko tyylisi urheilullinen, katumuodin mukainen, preppy tai casual, ovat hupparit ja collegepuserot (pyöreä pääntie) monien päivittäinen valinta. Hyvä niin. Ne ovat mukavia ja käytännöllisiä vaatteita ja sopivat useimpiin asuihin.

Niitä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi materiaaliin. Jos sinulla on aina lämmin, sinun kannattaa valita sileästä collegemateriaalista (french terry) valmistettu pusero fleecepuseron sijaan. Jos taas palelet herkästi, tulet ihastumaan fleececollegeen.

Värin valinta on erittäin yksilöllistä ja vaihtelee sen mukaan mistä kukin pitää. Mieti sopiiko väri yhteen vaatekaappisi muiden vaatteiden kanssa ja pidätkö väristä myös myöhemmin vai kyllästytkö siihen pian. Näin onnistut oikean värin valinnassa.

Hupullinen vai huputon? Sinä päätät. Tähän ei ole oikeaa eikä väärää vastausta.

Millaisen istuvuuden haluat? Pidätkö väljästä ja trendikkäästä istuvuudesta vai haluatko tyköistuvan mallin? Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti yhä kiinnostavammaksi. Olemme varmoja, että löydät uuden suosikkisi täältä.

Esimerkkejä tästä voidaan nähdä alla..

Pooloneuleesta on tullut viime vuosina monien suosikki.Se sopii hyvin meidän ilmastoomme, tuntuu mukavalta ja tekee asustasi tyylikkään näköisen.

Villaa vai puuvillaa? Perinteiden ystävä rakastaa klassisia villaneuleita. Villa on lämmin, kevyt ja hengittävä materiaali. Totuus on kuitenkin se, että monet meistä ovat samaa mieltä kuin Se pikkuinen Lotta siitä, että villa ”kutittaa ja pistelee”. Valitse silloin materiaaliksi puuvilla. Puuvillainen vaate on myös helpompi pestä.

Kiinnitä huomiota siihen, miten haluat pukea pooloneuleen. Jos haluat pukea sen toisen vaatteen alle niin, että vain kaulus näkyy, valitse kapea malli. Jos taas vaate on mielestäsi tyylikäs semmoisenaan, valitse suora malli. Meiltä löydät paljon eri vaihtoehtoja.

Esimerkkejä tästä voidaan nähdä alla.


Puuvilla-chinot ovat tyylikäs ja kätevä vaate päivittäiseen käyttöön. Chinot ovat yleensä sileää puuvillaa ja niissä on hillityt ja tyylikkäät yksityiskohdat.

Chinojen istuvuus ja siluetti voivat vaihdella todella paljon aina erittäin kapeasta superleveään ja mihin vain siltä väliltä. Perus-chinoiksi ei kannatta valita kumpaakaan ääripäätä, jotta housut olisivat mahdollisimman monikäyttöiset.

Tarjolla on lukematon määrä värejä, ja housut ovat tyylikkäät sekä vaaleana että tummana. Valitse väri mielialasi ja sesongin mukaan. Meiltä löydät kaikki mahdolliset värit ja mallit.

Esimerkkejä tästä voidaan nähdä alla.

Katso kaikki perusvaatteet