StayhardFI
Ostoskori

Yleiset ehdot

Yleistä

Tästä www.stayhard.fi-sivustosta vastaa Stayhard (Ellos Finland OY), organisaationumero 1442131-6, 501 10 Borås, Sverige (”Stayhard”). Alempana nimityksillä ”me, meidän ja meitä” viitataan Stayhardiin.

Voidaksesi rekisteröityä tai ostaa sivustolta tuotteen/tuotteita, tulee sinun olla vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus. Hyväksyt Yleiset ehdot ja vakuutat antamasi tiedot oikeiksi ostamalla valikoimastamme tuotteen/tuotteita, rekisteröitymällä tai käyttämällä joitakin sivustomme palveluja ja/tai mobiiliapplikaatioitamme.

Meillä on oikeus yksipuolisesti muuttaa Yleisiä ehtoja, ja mahdolliset muutokset astuvat voimaan aikaisintaan 30 päivän päästä muutettujen ehtojen julkaisusta sivustollamme.

Yhteystiedot

Puhelin:
(09) 8565 84 74

Aukioloajat:
Arkisin: 11.00–16.00, suljettu lounasaikaan 12.30-13.30

Osoite:
Stayhard (Ellos Finland OY), 501 10 BORÅS

Käyntiosoite:
Ödegärdsgatan 6, Viared

Organisaationumero:
1442131-6

Sähköpostiosoite:
asiakaspalvelu@stayhard.fi

Hinnat ja kulut

Meistä riippumattomat muutokset, kuten raaka-ainehintojen, valuuttakurssien tai arvonlisäveron muutokset voivat nostaa tuotteiden hintoja ja muita kuluja. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Mikäli arvonlisävero muuttuu, varaamme oikeuden muuttaa hintoja ja kuluja vastaavalla summalla. Emme vastaa mahdollisista paino- ja kirjoitusvirheistä.

Toimituskulut nyt

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille (mahdollisten alennusten vähentämisen jälkeen). Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Maksutavat

Käytämme Klarna Checkout -maksutapaa. Katso alta saatavilla olevat maksuvaihtoehdot.

Lasku

Maksa 14 päivän kuluessa. Laskusi lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit tilausta tehdessäsi. Kokeile ensin ja maksa myöhemmin. Koroton. Tämä maksutapa ei aiheuta lisäkustannuksia. Ei laskutuslisää. Mikäli maksua ei suoriteta ajallaan, lisätään laskuun muistutusmaksu 60 euroa sekä viivästyskorko. Klarna Checkoutin yhteydessä ei tehdä luottotietojen tarkistusta. Tarkistus tehdään tarpeen vaatiessa valitsemasi maksutavan mukaan. Saat kopion luottotietojen tarkistuksesta postitse. Lukeaksesi lisää laskut käsittelevästä Klarnasta klikkaa tästä.

JAKSOTA MAKSUT SINULLE SOPIVIIN ERIIN – ERÄMAKSU/TILI

Kokeile ensin ja maksa myöhemmin. Kuukausierä alk. 50 euroa tai 1/24 kokonaissummasta. Voit maksaa laskusi erissä Klarna Tilillä. Tilinhoitomaksu 29 euroa. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan velan kokonaisuudessaan. Silloin tilisi Klarnalla suljetaan automaattisesti. Lukeaksesi lisää maksujen jaksottamisesta eriin klikkaa tästä.

MAKSA MAKSUKORTILLA – JOUSTAVASTI JA TURVALLISESTI!

Maksa turvallisesti VISA- ja MasterCard/Eurocard-maksukorteilla. Korttimaksamisesta ei tule lisäkuluja. Stayhard ei tallenna mitään maksukortin tietoja, vaan yhteistyökumppanimme Klarna tallentaa ne. Klarnan hallinnoimat korttimaksut ovat PCI-DSS-sertifioituja.

MAKSA TUOTE KASSALLA – KLARNA SUORAMAKSU

Maksu vähennetään suoraan tililtäsi, kun kirjaudut sisään tunnuslukulaitteellasi tai mobiilivarmenteella. Voit maksaa helposti matkapuhelimellasi mobiilivarmenteen avulla. Tämä maksutapa ei aiheuta lisäkustannuksia. Aktivoi palvelu kirjautumalla sisään osoitteeseen klikkaa tästäja rekisteröimällä tilisi.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on esimerkiksi oikeus avata pakkaus ja kokeilla ostamaasi tuotetta. Mikäli et ole tyytyväinen ostoosi, voit palauttaa tuotteen 30 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut sen. Mikäli haluat käyttää palautusoikeuttasi, täytä paketin sisällä oleva palautusilmoitus ja ilmoita mitä palautat. Käytä palautustarraa "MyPack Return". Mikäli mahdollista, palauta tuote alkuperäispakkauksessaan postipakettina tai kirjeenä.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee lähes kaikkia www.stayhard.fi-sivuston tuotteita. Kokeile mielellään tuotteitasi. Huomioi, että vaihto- ja palautusoikeus ei koske alus- ja uima-asuja eikä ihonhoito-/grooming-tuotteita, joiden pussi on avattu tai sinetti rikottu.

Mikäli palautat kaikki tilaamasi tuotteet, maksamme takaisin tuotteiden tilaussumman. Mikäli tuote on käsittelystäsi johtuen vaurioitunut ja sen arvo on alentunut, arvonalennus vähennetään loppusummasta.

Mikäli sinulla on kysyttävää vaihto- ja palautusoikeudestasi, ota yhteyttä puhelimitse (09) 8565 84 74, sähköpostitse asiakaspalvelu@stayhard.fi tai käymällä luonamme kohdassa 2 annetussa käyntiosoitteessa.

Reklamaatio/Noutamattomat paketit

Mikäli kyseessä on reklamaatio tai palautus, olet vastuussa kuljetusriskistä. Asiakkaana olet vastuussa siitä, että lähetys ei ole vahingoittunut ennen kuin vastaanotat ja kuittaat toimituksen. Säilytä aina tilauserittely/palautusilmoitus kunnes palautus on käsitelty.

Reklamaatio

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus reklamoida tuotteesta kolmen vuoden sisällä ostohetkestä edellyttäen, että tuote oli viallinen vastaanottaessasi sen. Mikäli otat vastaan viallisen tuotteen, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian puhelimitse (09) 8565 84 74 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@stayhard.fi. Huomioi, että sinun on ilmoitettava meille viasta kohtuullisen ajan kuluessa sen havaittuasi. Mikäli reklamoit kahden kuukauden sisällä vian huomattuasi, olet reklamoinut kohtuullisessa ajassa.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen oltuasi meihin yhteydessä, palauta tuote palautusilmoituksessa annettuun osoitteeseen. Katso lisää Näin palautat -otsikon alta.

Vastaanotettuamme reklamoimasi tuotteen, selvitämme onko kyseessä viallinen tuote. Mikäli tuote on viallinen, korvaamme sen sinulle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.

NOUTAMATTOMAT PAKETIT

Perimme niistä toimituksista, joita ei ole peruutettu eikä noudettu 14 päivän sisällä 150 euroa, joka vastaa todellisia palautuskuluja. Maksuaika on 30 päivää. Maksun viivästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu (lain sallima summa on tällä hetkellä 5 euroa) sekä viivästyskorko ja mahdolliset perintäkulut. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun paketti on lähetetty, tulee sinun noutaa paketti noutopisteestä ja lähettää se meille takaisin asiakaspalautuksena. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos et pääse noutamaan pakettia. Jos pakettia ei noudeta, rekisteröidään se automaattisesti noutamattomaksi paketiksi ja veloitetaan jälkikäteen.

NÄIN PALAUTAT

Palauttaaksesi tuotteen sinun tulee täyttää paketin mukana toimitettu palautusilmoitus ja kertoa, mitä palautat. Käytä My Pack Return -asiakaspalautustarraa.

Liitä täytetty palautusilmoitus pakettiin ja paketoi palautuslähetys ennen kuin palautat tuotteet.

Palautusrahojen takaisinmaksu

Palautusrahojen takaisinmaksu tapahtuu valitsemasi maksutavan mukaan. Käytössämme on Klarna Checkout, joten kaikki palautusmaksut valitsemastasi maksutavasta huolimatta tapahtuvat heidän kauttaan. Vastaanotettuamme palautuksesi/reklamaatiosi, saat sähköpostitse palautusvahvistuksen, ja Klarna ottaa sinuun yhteyttä palautusmaksua koskien. Mikäli sinulla on kysyttävää palautusmaksusta, ota yhteyttä Klarnaan kundtjanst@klarna.com.

TOIMITUSTAVAT:

Yksityiskohtaiset tiedot toimitustavasta, toimitusajasta jne. klikkaa tästä

Tuki ja saavutettavuus

Vastaamme kysymyksiin sähköpostitse 24 tunnin kuluessa arkipäivinä, kun olemme vastaanottaneet pyynnön.

Takuut ja huolto

Kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet

Korvaamme aina kuljetuksessa särkyneet lasiesineet. Kuljetuksessa vahingoittuneita tuotteita koskevissa kysymyksissä tai ilmoituksissa , ota yhteyttä meihin..

Laatutakuu

Kaikkiin elektroniikkalaitteisiin, kuten parranajokoneisiin sisältyy vähintään yhden vuoden takuu. Kaikki mahdolliset takuut ovat voimassa Suomessa. Lasku/tilauserittely toimii takuutodistuksena. Kaikkia Stayhardilla myytäviä tuotteita voi käyttää Suomessa. Elektroniikkalaitteisiin, joiden kohdalla tilauserittelyssä on merkintä T, sisältyy myös kahden vuoden perusvakuutus.

Elektroniikkalaitteiden palautus

Käytöstä poistetuista elektroniikkalaitteista on huolehdittava ympäristön vuoksi. Kuluttajat voivat veloituksetta toimittaa käytöstä poistetut sähkö- ja elektroniikkalaitteet valtakunnallisiin vastaanottopisteisiin.

Käyttöohjeet

Myymissämme tuotteissa on englanninkielinen käyttöohje. Mikäli tuotteessa ei ole englanninkielistä käyttöohjetta, siitä on maininta tuotetekstissä.

Muuta

Älä lähetä rahaa.

Emme vastaa rahasta, sekeistä tai postimerkeistä, jotka lähetetään kirjeitse.

Väärinkäyttö

Teemme poliisille ilmoituksen kaikista petoksista ja tietomurroista sekä niiden yrityksistä. Pidätämme oikeuden hylätä tilaus, mikäli meillä on syytä epäillä petosta, tietomurtoa ja/tai muuta sivustomme väärinkäyttöä.

Force majeure

Stayhard on näiden Yleisten ehtojen mukaan vapautettu suorittamasta laiminlyönnistä johtuvia velvoitteita, mikäli laiminlyönti aiheutuu alla mainituista vapauttavista olosuhteista ja mikäli olosuhteet estävät, vaikeuttavat tai viivästyttävät suoritusta. Tällaisena vapauttavana olosuhteena voidaan pitää mm. viranomaisten toimenpiteitä tai laiminlyöntejä, säädettyä tai muutettua lakia, työmarkkinaristiriitaa, saartoa, tulipaloa, tulvaa, sabotaasia tai suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta. Force majeure sisältää viranomaisten päätökset, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti, esim. rajoitukset, varoitustekstit, myyntikiellot, epänormaali markkinatilanne jne.Henkilötietokäytäntö

Stayhard käsittelee henkilötietojasi voimassaolevien lakien ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Henkilötietovastaava         

Ellos Group AB, org.nro 556217-1925, osoite Ödesgärdsgatan 6, 501 86 Borås, Sverige (”Stayhard”) on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

Stayhard on nimittänyt tietosuojavastaavaksi Magnus Axelssonin. Tietosuojavastaavan tehtävänä on mm. valvoa, että Stayhard käsittelee henkilötietoja voimassaolevien lakien mukaan. Tietosuojavastaavan yhteystiedot: dpo@ellosgroup.se

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsiteltävät tiedot ovat henkilötietoja, jotka sinä olet antanut meille tai jotka me olemme keränneet sinusta.

Itse antamasi henkilötiedot

Tehdessäsi oston Stayhardilta annat samalla henkilötietosi meille. Annat henkilötietosi myös kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi, luot asiakastilin, haet vakuutusta, käytät palveluitamme sivustollamme ja sosiaalisessa mediassa tai hyödynnät mahdollista takuuta, vaihto- ja palautusoikeutta tai teet reklamaation. Antamiasi henkilötietoja voivat olla esim. nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi, matkapuhelin- ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Sinusta keräämämme henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietojasi ostaessasi Ellokselta sekä käyttäessäsi sivustoamme, käyttäjätiliäsi tai sosiaalista mediaa. Tällaisia tietoja ovat nimesi, syntymäaikasi, sukupuolesi, yhteystietosi, asiakastietosi, IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, käyttämäsi laite- ja ohjelmistotiedot, meihin liittyvän yhteydenpidon tiedot, tiedot verkossa liikkumistavoistasi (kuten maantieteellinen sijainti, istunnon kesto, millä ulkopuolisilla sivuilla olet aiemmin käynyt, millä sivuillamme ja sosiaalisessa mediassamme käyt, kiinnostuksen kohteesi sekä tiedot koskien muuta palveluidemme ja tuotteidemme käyttöä), haku- ja ostohistoriasi, mihin tuotteisiin olet tutustunut tai mitä tuotteita olet lisännyt ostoskoriisi, maksutapasi ja tilisaldosi ja tieto siitä, oletko ostanut tuotteen luotolla sekä toimintasi sivuillamme, sosiaalisessa mediassamme sekä sivustollamme.

Käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Sopimuksemme ja ostoksesi hallinnointi

Stayhard käsittelee nimeäsi, osoitettasi, henkilötunnustasi, matkapuhelin- ja puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi, tietoa ostoistasi sekä sosiaalisen mediamme käytöstäsi voidakseen hallinnoida asiakassuhdettamme mukaan lukien ostoksesi sekä käyttäjätilisi. Stayhard käsittelee henkilötunnustasi silloin, kun valitset tämän vaihtoehdon osoitetietojesi noutamiseksi. Stayhardin oikeusperuste henkilötietojesi käsittelylle on käsittelyn välttämättömyys sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai sopimuksen täytäntöön panemista edeltäviin toimenpiteisiin ryhtymiseksi. Stayhard käsittelee edellä mainittuja henkilötietoja, poikkeuksena henkilötunnus, myös voidakseen käsitellä mahdolliset pyyntösi käyttää vaihto- ja palautusoikeutta, takuuta, reklamaatiota tai vakuutusta. Stayhardin oikeusperuste tietojen käsittelylle tältä osin on, että se on välttämätöntä sinun kanssasi tehdyn sopimuksen täytäntöön panemiseksi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste suhteessa vaihto- ja palautusoikeuteen ja reklamaatioon perustuu myös siihen, että se on välttämätöntä jotta Stayhard voi panna täytäntöön lakisääteiset velvollisuutensa.

Mikäli et anna yllämainittuja henkilötietojasi, ei Stayhardilla ole mahdollisuutta toimittaa tuotteita tai muutenkaan panna täytäntöön toimeksi ottamiaan tehtäviä sinua kohtaan.

Tuotteidemme markkinointi

Jos olet antanut suostumuksesi markkinointiviestien kuten esim. uutiskirjeidemme tai tuotteidemme kampanjatarjousten lähettämiseen sinulle sähköpostitse, tekstiviestillä tai postitse, tulee Stayhard käsittelemään nimeäsi, matkapuhelin- ja puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi ja ostohistoriaasi markkinointitarkoituksiin. Stayhardin oikeusperuste henkilötietojesi käsittelylle on sinun suostumuksesi, jonka olemme saaneet joko rekisteröityessäsi käyttäjäksi Stayhardille tai ostaessasi valikoimamme tuotteen (tai tuotteita). Annat suostumuksesi aktiivisesti rastittamalla joko yhden tai useita ruutuja sivustollamme. Voit perua suostumuksesi, kuten annoit sen, poistamalla rastit sivustollamme rastittamistasi ruuduista.

Tilasto

Stayhard käsittelee asiakasnumeroasi ja muita viitenumeroita tehdäkseen tilastollisia yhteenvetoja ja näyttääkseen sivustollaan sinulle ja sinun asiakasryhmällesi soveltuvaa sisältöä. Stayhardin oikeusperuste henkilötietojesi käsittelylle on käsittelyn välttämättömyys tarkoituksiin, jotka koskevat Stayhardin oikeutettuja etuja. Käsittely perustuu etujen harkintaan ja tarkoittaa, kuten yllä on kerrottu, tilanteita joissa Stayhard haluaa tai sen tarvitsee tehdä jotakin pääasiallisesti omaksi edukseen edellyttäen, että se ei vaikuta haitallisesti sinun oikeuksiisi ja vapauksiisi.

Kirjanpito

Stayhard käsittelee sinun ja Stayhardin välisen tapahtuman tietoja kirjanpitotarkoituksiin. Stayhard käsittelee tämän perusteella ostotapahtumatietoja, nimeäsi, osoitettasi, matkapuhelin- ja puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi. Stayhardin oikeusperuste henkilötietojesi käsittelylle on käsittelyn välttämättömyys, jotta Stayhard voi panna täytäntöön lakisääteiset velvollisuutensa.

Automaattinen päätöksenteko/profilointi

Voidaksemme kehittää tuotteitamme ja palveluitamme sekä parantaaksemme markkinointiamme, asiakastietämystämme sekä sinulle osoittamiamme tarjouksia, voimme automaattisesti kerätä ja analysoida sinua koskevia tietoja. Tällaisia tietoja ovat nimesi, syntymäaikasi, sukupuolesi, yhteystietosi, asiakastietosi, IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, käyttämäsi laite- ja ohjelmistotiedot, meihin liittyvän yhteydenpidon tiedot, tiedot verkossa liikkumistavoistasi, haku- ja ostohistoriasi, mihin tuotteisiin olet tutustunut tai mitä tuotteita olet lisännyt ostoskoriisi, maksutapasi ja tilisaldosi sekä tieto siitä, oletko ostanut tuotteen luotolla. sekä muu toimintasi sivuillamme, sosiaalisessa mediassamme ja sivustollamme. Saat sen jälkeen sivustollamme automaattisesti sopeutettua tietoa, kuten ilmoituksia ja tarjouksia, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut tämän käyttäjäanalyysin (nk. profiloinnin) tuloksen perusteella. Tällä hetkellä käytössä ei ole automaattista päätöksentekoa tai profilointia, jolla olisi sinua koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaisi sinuun muuten merkittävästi. Elloksen oikeusperuste tältä osin on oikeutettu etumme kehittää liiketoimintaamme sekä mahdollisimman suuressa määrin ja sinua tarpeettomasti häiritsemättä tarjota sinulle toiveitasi ja tarpeitasi vastaavia tuotteita.

Kolmannen osapuolen käsittely ja henkilötietojen siirto

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa emoyhtiömme Ellos Group AB:n ja sen Ellos Group Konserniin kuuluvien tytäryhtiöiden Ellos AB ja Jotex Sweden AB käyttöön. Stayhard voi myös luovuttaa henkilötietojasi palveluntarjoajille, nk. henkilötietoavustajille, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän lukuumme. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös yhteistyökumppaneidemme käsiteltäväksi. Meillä on henkilötietoavustajiemme kanssa sopimus, joka varmistaa, että henkilötietojasi käsitellään tämän henkilötietokäytännön sekä ohjeidemme mukaisesti. Esimerkki tietojasi käsittelevästä kolmannesta osapuolesta ovat esimerkiksi tuotekuljetusten yhteydessä käytettävät kuljetusliikkeet.

Stayhard voi luovuttaa henkilötietojasi viranomaisille, jotka vaativat Stayhardilta niiden luovuttamista.

Stayhard voi myös jakaa henkilötietojasi salliakseen fuusion tai kaupan tai myydäkseen kaikki tai osan Stayhardin varallisuudesta.

Stayhard ja Stayhardin yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietojasi pääasiallisesti vain EU:n ja ETA:n sisäpuolella. Mikäli henkilötietoja käsiteltäisiin EU:n ja ETA:n ulkopuolella Ellos huolehtii siitä, että henkilötiedot ovat suojattuja sekä suorittaa tarvittavat toimenpiteet siirtääkseen henkilötiedot lainmukaisesti EU:n ja ETA:n ulkopuolisiin maihin.

Osana markkinointiamme analysoimme ostoihisi sekä toimintaasi sosiaalisen median sivuillamme ja kotisivustollamme liittyviä tietoja, kuten henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi voidaksemme sopeuttaa sinulle suunnattuja mainoksia ja tarjouksia Google Analyticsin avulla aikaisempaan toimintaasi perustuen sekä kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme. Näin pystymme sopeuttamaan sivustomme sisältöä tarkemmin niin, että se soveltuu juuri sinun tarpeisiisi, sekä parantamaan sinulle osoittamiamme tarjouksia. Prosessi suoritetaan anonyymisti, eikä sitä voida käyttää henkilöllisyytesi selvittämiseen (lisätietoa käyttämistämme evästeistä, katso seuraava linkki: cookies).] Edelleen voimme käyttää henkilötietojasi arvioidaksemme sivustomme käyttöäsi sekä palveluita liittyen verkkoaktiviteetteihin ja internetin käyttöön. Analysoitavia tietoja voivat olla esimerkiksi IP-osoitteesi, ostohistoriasi, maksutavat, tilisaldo (jos sinulla on luottoa meiltä) sekä muut meille asiakkaana antamasi tiedot. Lisätietoa siitä, miten Google Inc. käyttää tietoja, löydät täältä: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/partners/.

Säilytysaika käsittelyä ja tallennusta varten

Käsittelemme henkilötietojasi niin kauan ja siinä laajuudessa kuin on tarpeellista suhteessa niihin alkuperäisiin tarkoituksiin, joihin henkilötiedot on annettu tai kerätty. Samat henkilötiedot voidaan tallentaa useaan paikkaan eri tarkoituksia varten. Tämä voi tarkoittaa sitä, että tieto joka on poistettu yhdestä järjestelmästä koska se ei enää ole välttämätön alkuperäistä tarkoitustaan varten, voi olla tallennettuna toiseen järjestelmään suostumuksen perusteella tai toista henkilötietoja edellyttävää tarkoitusta varten.

Henkilötietoja, joita Stayhard käsittelee asiakassuhteen hallinnointitarkoituksessa mukaan lukien ostosi ja käyttäjätilisi tai saattaakseen päätökseen lainmukaiset velvoitteemme tai sopimuksemme esim. takuu-, reklamaatio-, vaihto- ja palautusoikeustapauksissa, käsitellään niin kauan kuin on tarpeellista, jotta Stayhard voi hallinnoida asiakassuhdetta ja panna täytäntöön sopimuksemme tai lainmukaiset velvoitteensa sinua kohtaan.

Mikäli olet suostunut siihen, että Stayhard lähettää sinulle suoramarkkinointia ja uutiskirjeitä, säilytämme nimesi, matkapuhelin- ja puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja ostohistoriasi kunnes sanot irti asiakkuutesi, peruutat suostumuksesi tai muuten pyydät meitä lopettamaan yhteydenpidon sinuun. Tässä yhteydessä Stayhard, siinä laajuudessa kuin Stayhard käsittelee henkilötietoja profilointiin liittyen, poistaa suoramarkkinointiin liittyvät henkilötiedot.

Kirjanpitotarkoitusta varten käsiteltävät henkilötiedot Stayhard säilyttää seitsemän vuotta voimassa olevan kirjanpitolainsäädännön mukaisesti.

Niitä henkilötietoja, joita Stayhard käsittelee tilastointitarkoituksia varten, ei ole jatkossa enää mahdollista yhdistää sinuun yksilönä sen jälkeen, kun ajankohtainen kirjanpitomateriaali on poistettu.

Henkilötietojasi voidaan säilyttää pidempään kuin yllä on ilmoitettu, mikäli niitä tarvitaan lain, asetuksen tai viranomaispäätöksen noudattamiseksi.

Sinun oikeutesi

Sinulla on (veloituksetta) oikeus kirjallisesti vaatia tieto siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisten tietojen oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai rajoittamaan meillä sinusta olevia henkilötietoja ja antamaan sinulle kopion näistä henkilötiedoista (nk. oikeus siirrettävyyteen).

Mikäli sinulla ei ole perusteita pyynnöllesi tai pyyntösi on kohtuuton, esim. jos pyydät kopiota tai poistoa usein tai lyhyin väliajoin, voimme joko kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi tai veloittaa palvelusta maksun, joka kattaa pyyntösi aiheuttamat hallinnolliset kustannukset. Lähetä pyyntösi meille alla mainittujen yhteystietojen mukaisesti.

Oikeus tehdä muutoksia

Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointi- ja/tai profilointitarkoituksiin. Mikäli et halua, että käsittelemme henkilötietojasi tähän/näihin tarkoituksiin, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille joko soittamalla puhelinnumeroon (09) 8565 84 74 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@stayhard.fi tai lähettämällä viestin osoitteeseen Stayhard AB, 501 86 Borås. Tulemme lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn tähän/näihin tarkoituksiin sekä poistamaan tiedot edellyttäen, että meidän ei tarvitse käsitellä niitä johonkin toiseen tarkoitukseen tämän henkilötietokäytännön mukaisesti.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi

Voit milloin tahansa, joko kokonaan tai osittain, peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamasi suostumuksen poistamalla sivustollamme rastittamistasi ruuduista rastit tai olemalla yhteydessä meihin yllä mainittujen yhteystietojen mukaisesti. Mikäli peruutat suostumuksesi pyydämme sinua huomioimaan, että se ei vaikuta aiempaan, suostumukseesi perustuneen käsittelyn laillisuuteen. Stayhardilla voi myös tietyissä olosuhteissa olla henkilötietojesi käsittelylle muu oikeusperuste, joka voi antaa meille oikeuden jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tehdä valitus

Mikäli olet tyytymätön siihen miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä meihin yllä ilmoitettujen yhteystietojen mukaisesti. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus henkilötietojenkäsittelystämme valvontaviranomaiselle:

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

Ratkaisemattomissa riitatapauksissa, jotka koskevat muuta kuin henkilötietojesi käsittelyä, voit kääntyä valituksia käsittelevän verkkofoorumin puoleen EU-komission verkkosivustolla osoitteessa: http://ec.europa.eu/odr.

Henkilötiedot

Stayhard vastaa meille antamiesi henkilötietojesi käsittelystä, kuten nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi, matkapuhelin- ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme hallinnoida ostojasi. Käytämme niitä myös markkinointitarkoituksiin muun muassa sähköisten viestintäpalvelujen avulla sekä kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa emoyhtiömme Ellos Group AB:n ja sen Ellos Group Konserniin kuuluvien tytäryhtiöiden sekä yhteistyökumppaniemme käsiteltäviksi edellä mainittuihin tarkoituksiin. Henkilötietosi voidaan luovuttaa yrityksille sekä Euroopassa että sen ulkopuolella.

Osana markkinointiamme analysoimme ostoihisi sekä toimintaasi sosiaalisen median sivuillamme ja kotisivustollamme liittyviä tietoja, kuten henkilötietoja. (Lisätietoja käyttämistämme evästeistä on seuraavassa linkissä, evästeet). Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi voidaksemme sopeuttaa sinulle suunnattuja mainoksia ja tarjouksia Google Analyticsin avulla aikaisempaan toimintaasi perustuen sekä kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme. Lisäksi me ja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"), voimme käyttää henkilötietojasi arvioidaksemme sivustomme käyttöäsi sekä palveluita liittyen verkkoaktiviteetteihin ja internetin käyttöön.

Koska käytämme Google Analyticsia, henkilötietosi luovutetaan myös Googlelle. Tästä syystä henkilökohtaisia tietojasi voidaan lähettää ja tallentaa Googlen palvelimiin eri puolilla maailmaa. Näin tallennettua tietoa saatetaan käsitellä palvelimella, joka sijaitsee eri maassa kuin missä itse asut. Google voi myös luovuttaa tiedon kolmannelle osapuolelle mikäli laki edellyttää sitä, tai mikäli kolmas osapuoli käsittelee tietoa Googlen toimeksiannosta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään muuhun Googlen tallentamaan henkilötietoosi.

Analysoitavia tietoja voivat olla esimerkiksi IP-osoitteesi, ostohistoriasi, maksutavat, tilisaldo (jos sinulla on luottoa meiltä) sekä muut meille asiakkaana antamasi tiedot. Yllä mainitun perusteella voimme tallentaa henkilötietosi markkinointitarkoituksiin jopa kolmeksi vuodeksi siitä, kun asiakassuhteesi meillä on päättynyt. Olet asiakkaamme, kun maksat ostoksiasi, tilaat kuvastomme (katso lisätietoja kohdasta ”Kuvaston tilaaminen”), käytät joitakin sivustomme palveluja tai jotakin matkapuhelinsovelluksistamme. Olet asiakkaamme myös sen ajan, kun meiltä ostamasi tuotteen/tuotteiden takuuaika on voimassa. Ostamalla tuotteen/tuotteita valikoimastamme, ottamalla vakuutuksen kauttamme, hakemalla luottoa, rekisteröimällä käyttäjätilin meille, tilaamalla kuvaston ja/tai lataamalla jonkin matkapuhelinsovelluksistamme, annat suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn kuten edellä on mainittu. Voit peruuttaa suostumuksesi kokonaan tai osittain lähettämällä meille kirjallisen ilmoituksen alla mainittuun osoitteeseen.

Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Mikäli et halua että henkilötietojasi käytetään suoramarkkinointiin, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille joko soittamalla puhelinnumeroon (09) 8565 84 74, lähettämään sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@stayhard.fi tai lähettämään viestin osoitteeseen Stayhard AB, 501 10 Borås. Lähetettyäsi kirjallisen pyynnön edellä mainittuun osoitteeseen, sinulla on asiakkaana oikeus saada meiltä tietoja siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet ja miten näitä tietoja käytetään. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan sinua koskevat virheelliset tiedot.