Hugo Boss The Scent Edt 50ml - Grooming- Stayhard.fi
Ostoskori

Hugo Boss The Scent Edt 50ml

74,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1015771

The Scent on vastustamaton, unohtumaton tuoksu, joka viettelee.   Alkutuoksu: Mausteisen inkiväärin raikkaus luo eloisan ja vastustamattoman ensivaikutelman. Antaa tuoksulle stimuloivaa energiaa. Sydäntuoksu: Afrodisen eksoottinen makeus ja afrikkalainen Maninka-hedelmä täyttävät aistit. Maninka-hedelmä kasvaa kaikkialla Afrikassa, mutta sitä ei ole aiemmin käytetty tuoksuissa. Se tuo tuoksuun keskittyneen, houkuttelevan ja villin sävyn. Maninka-hedelmä tuoksuu mansikalta ja passionhedelmältä, jotka on upotettu suklaaseen. Tyylikkään, aromaattisen laventelin kanssa ne luovat vaistomaisen miehekkään vaikutelman. Laventeli ympäröi ihon sensuellilla tuoksulla. Pohjatuoksu: intensiivistä, hohtavaa nahkaa, joka muistuttaa puoleensavetävästä miehekkyydestä.

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews