Bose QuietComfort 35II NC BT Silver - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Bose QuietComfort 35II NC BT Silver

299,90EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1545554

QuietComfort® 35 II maailmanluokan melunvaimennuksella! Langattomat QuietComfort® 35 II -vastamelukuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen äänen melunvaimennuksella. Valitse kolmesta eri melunvaimennustasosta ja muodosta yhteys laitteisiisi Bluetooth- ja NFC-pariliitännällä ja kätevillä puhekomennoilla. QuietComfort® 35 II -mallin volume-optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla, ja taustaääniä poistava kaksoismikrofoni varmistaa selkeät puhelut myös meluisissa ympäristöissä. Kuulokkeissa on 20 tunnin toistoaika sekä tyylikäs ja mukava muotoilu, jonka ansiosta kuulokkeet istuvat miellyttävästi koko päivän. Tyyppi: Over-ear Liitännät: langaton Bluetooth-tuki: Bluetooth 2.0 Compatibility, Bluetooth 2,1, Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 Virransyöttö: Akku Akku: Ladattava litiumioniakku Akun kesto: Noin 20 tuntia. Korkeus: 18 cm Pituus: 17 cm Syvyys: 8 cm Väri: Silver Grey PAKKAUKSEN SISÄLTÖ: Langattomat QC 35 II -kuulokkeet USB-latausjohto Äänijohto Kotelo

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews