Audio-Technica Levysoitin direct-drive manuaalinen - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Audio-Technica Levysoitin direct-drive manuaalinen

329,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1563340

AT-LP120XUSB on täysin manuaalinen levysoitin, jolla voi soittaa levyjä 33-1/3, 45 ja 78 RPM-nopeudella. Levysoittimessa on USB-liitäntä, joka mahdollistaa laitteen yhdistämisen tietokoneeseen. Sisäänrakennettu RIAA-vahvistin mahdollistaa PHONO- ja LINE-valinnat. PHONO-tilaa käytetään, kun vahvistimessa on PHONO-liitäntä. LINE-tilaa käytetään laitteissa, joissa tarvitaan signaalin lisävahvistusta, kuten aktiivikaiuttimissa tai AUX-liitännällä varustetuissa vahvistimissa. AT-LP120XUSB-mallissa on uusi suoravetoinen DC-servomoottori, joka antaa entistä tarkemman ja tasaisemman nopeuden. Yhdessä dynaamisen anti skating -säätimen, S-muotoisen äänivarren ja uuden AT-VM95E-äänirasian kanssa saat parhaat edellytykset hyvälle äänentoistolle. S-muotoisessa äänivarressa on säädettävä neulanpaino. Uusi rasiakelkka AT-HS6 ja uusi äänirasia AT-VM95E. Audio-Technica on ollut viimeisten 50 vuoden ajan markkinajohtaja Phono-äänirasioiden kehittämisessä, mikä on havaittavissa uudessa tehokkaassa AT-VM95E-äänirasiassa (elliptinen neula). Äänirasia on yhteensopiva kaikkien AT-VM95-sarjaan sisältyvien vaihtoneulojen kanssa, joten neula on helppo päivittää. Lisäksi levysoittimessa on valettu alumiinilevy ja huopamatto. AT-LP120XUSB - Koe uusimman sukupolven AT-LP120XUSB, suunniteltu Tokiossa Japanissa - Suoravetoinen DC-servomoottori - Täysin manuaalinen - Dynaaminen anti skating -säädin - Valittavissa kolme nopeutta, 33/45/78 RPM - Muuta vinyylilevyt digitaalisiksi tiedostoiksi USB-liitännän avulla - Ammattimainen resonanssin ehkäisy valetulla alumiinilautasella - Uusi rasiakelkka AT-HS6 ja uusi phono-äänirasia AT-VM95E - Sisäänrakennettu vahvistin mahdollistaa PHONO- ja LINE-kytkennät - AT-VM95E on yhteensopiva kaikkien AT-VM95-sarjan vaihtoneulojen kanssa, mikä helpottaa vaihtamista ja päivitystä - Tasapainotettu S-muotoinen äänivarsi ja hydraulinen vaimennettu nostomekanismi - Stroboskooppinen lautanen, jossa pyörimisnopeuden ilmaisin - Tallenna vinyylilevyt tietokoneelle Audacity-ohjelmalla (tai vastaavalla ohjelmistolla) - Sisältää lisätarvikkeet: irrotettava RCA-ulostulokaapeli, 45 RPM -adapteri ja irrotettava pölykansi Tuotetiedot Levysoittimen tekniset tiedot: Tyyppi: Täysautomaattinen levysoitin, jossa 3 nopeutta Moottori: DC-servomoottori Voimansiirtotapa: Suoraveto Nopeudet: 33-1/3, 45, 78 kierr./min Levysoittimen levylautanen: Puristettua alumiinia Vääntömomentti käynnistyksessä: > 1,0 kgf.cm Jarrujärjestelmä: Elektroninen jarru Huojunta: < 0,2 % WRMS (33 kierrosta)/3 kHz Signaali-/kohinasuhde: > 50 dB Lähtövoimakkuudet PHONO: 4 mV nimellinen/1 kHz, 5 cm/s LINE (MM): 240 mV nimellinen/1 kHz, 5 cm/s

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews