Apple AirPods-kuulokkeet ja langaton latauskotelo - Lifestyle- Stayhard.fi
Ostoskori

Apple AirPods-kuulokkeet ja langaton latauskotelo

219,00EUR
Siirry kassalle
Tuotenumero tuotteelle  : 1575171

Uudet AirPodit tarjoavat aivan uuden langattomien kuulokkeiden elämyksen. Kun otat AirPodit kotelosta, ne aktivoituvat ja ovat valmiit käytettäviksi iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa. Yksi painallus ja AirPodit muodostavat yhteyden. Hieman taianomainen tunne. Ne menevät päälle automaattisesti ja ovat aina yhteydessä. AirPodit tunnistavat, kun ne laitetaan korviin ja keskeyttävät toiminnan, kun ne otetaan korvista pois. Halutessasi säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa puhelun tai saada reittiohjeen, sanot vain Hei Siri, ja esität pyynnön. Voit vapaasti käyttää molempia tai vain yhtä AirPodia. Musiikkia tai podcasteja kuunnellessasi voit toistaa kappaleen, tai ohittaa sen kaksoispainalluksella. AirPodit tarjoavat viisi tuntia kuunteluaikaa ja kolme tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Langaton latauskotelo antaa lisälatauksilla yli 24 tunnin edestä kuunteluaikaa. Tarvitsetko pikalatausta? 15 minuutin pikalataus latauskotelossa riittää antamaan kolme tuntia lisää kuunteluaikaa tai kaksi tuntia puheaikaa. AirPods-kuulokkeiden voimanlähteenä toimii Applen uusi H1-kuulokesiru ja ne havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturien avulla, milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia, tai vain toista AirPodia, H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kun keskustelet puhelimessa tai puhut Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänesi erottumaan paremmin. Tekniset tiedot Bluetooth Langaton Paino: AirPodit (yksittäin): 4 g Latauskotelo: 38 g Mitat: AirPodit (yksittäin): 16,5 × 18,0 × 40,5 mm Latauskotelo: 44,3 × 21,3 × 53,5 mm Liitännät: AirPodit: Bluetooth Latauskotelo: Lightning-liitin AirPod-tunnistimet (yksittäin): Kaksi suuntaavaa mikrofonia Kaksi optista tunnistinta Liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille, riippumatta tilauksesi koosta. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4 euroa.

Nopeat toimitukset

Normaalisti toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Helppoa vaihtaa ja palauttaa

Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana..

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita.ei koske alusvaatteita.

xSample text about reviews