header_stayhard_om_mobil

Tietoa Stayhardista

Stayhard.fi on kuulunut Skandinavian johtaviin, helposti saatavilla olevaa ja ajankohtaista täällä ja nyt -muotia tarjoaviin yrityksiin jo alusta, eli vuodesta 2005, alkaen.

Me Stayhardilla suhtaudumme intohimoisesti muotiin ja elämäntyyliin. Tärkein tehtävämme on varmistaa että löydät vaatteita, joista pidät ja jotka sopivat elämäntyyliisi. Stayhardilla on ainutlaatuinen valikoima itse suunniteltuja, sesongin trendien mukaisia ja hyvän hintaisia tuotteita.

Olemme myös ylpeitä voidessamme tarjota joitakin markkinoiden suosituimpia ja halutuimpia tuotemerkkejä, kuten Polo Ralph Lauren, Peak Performance, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lyle & Scott, Red Wing Shoes ja Bally sekä 250 muuta tyylikästä tuotemerkkiä.

Meillä on laaja valikoima vaatteita, asusteita, kenkiä, face&body-tuotteita, treenivaatteita ja sisustusta tunnetuilta tuotemerkeiltä sekä monilta uusilta ja kiinnostavilta merkeiltä.

Asiakastyytyväisyys on meille todella tärkeää. Meillä asioiminen on turvallista, ja olemme Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n jäsen (ASML). Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi ja antaa vinkkejä puhelimitse tai sähköpostitse.


Haluamme asiointisi olevan sujuvaa…

Kun ostat ennennäkemätöntä muotia online ja haluat tuotteet nopeasti, lähetämme ne sinulle vielä samana päivänä, jos teet tilauksesi klo 13 mennessä. Stayhardilta ostamisen tulee olla helppoa ja hauskaa, jotta sinulle jää enemmän aikaa muihin huvituksiin.


Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

Ostaessasi meiltä tiedät, että tilauksesi käsitellään silkkikäsinein, poimitaan syömäpuikoilla ja toimitetaan hopeavadilla. Tuo saattaa olla liioittelua, mutta toimitamme joka tapauksessa tilauksesi suurella rakkaudella. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää.

logo_stayhard